ZoWhat

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home

ZoWhat Nieuws

 

 

9 juni 2021

In verband met de geringe activiteit gaat deze website rond 15 juni a.s. verdwijnen. Als aandenken aan de mooie ZoWhat tijd zal het publieke deel in simpele vorm verhuizen naar zowhat.nl. Het besloten gedeelte zal verdwijnen.

juli 2013

Het gastenboek en de gebruikersregistratie op deze site zijn uitgeschakeld in verband met de vele spam-bots die door de beveiliging wisten te komen

maart 2012

ZoWhat heeft besloten om de bandactiviteiten op een laag pitje te zetten. Voorlopig geen bandrepetities en optredens meer. We willen onze fans hartelijk bedanken voor de ondersteuning in de afgelopen jaren!

14 juli 2011

ZoWhat staat weer op live op het podium! Deze keer op een (besloten) afdelingsfeest in de Swaanen Music Hall in Duizel. Voor Johan een heldendaad: de vierde keer achter een drumstel en dan al meteen het podium op! Hij deed het geweldig! Daarnaast ook gastoptredens achter het drumstel van Freek en Marijn Swaanen.

 

Gig Swaanen Music Hall Duizel 14 juli 2011

 

 

1 mei 2011

We hebben weer een nieuwe drummer! Johan neemt de kruk achter het slagwerk over van Bart.

april 2011

Bart en Mark verlaten de band vanwege drukke werkzaamheden. Wij danken hun voor de fijne samenwerking en wensen hen het allerbeste toe.

1 januari 2011

We hebben weer een bassist! Rutger Jan gaat bij ZoWhat de baslijnen spelen!

24 november 2010

Weer een nieuwe tegenslag voor ZoWhat. Frank heeft namelijk ook besloten om de basgitaar voorlopig even in de wilgen te hangen en met de band te stoppen. Ook Frank bedankt voor de 3 plezierige jaren met ZoWat. We wensen jou het beste voor de toekomst!

1 november 2010

Mark  komt de vocalen van Mieke aanvullen als zanger bij ZoWhat

15 september 2010

Bianca heeft besloten de band te verlaten. Wij betreuren dit besluit natuurlijk, maar respecteren haar keuze en wensen haar veel succes in haar verdere carriere. Bianca bedankt voor 4 jaren van fijne samenwerking! Het ga je goed!

26 juni 2010

Wij willen bij deze laten weten dat onze handtekeningenactie niets heeft uitgemaakt in het besluit om Mieke te ontslaan. Jammer genoeg bleven de organisaties de bal naar elkaar spelen. Allemaal hartelijk dank voor jullie steun.

Bij deze maken wij ook een punt dat wij STOPPEN bij kunstkwartier en een eigen pad in slaan. Vanaf 7 juli gaan wij op eigen voeten verder.

20 maart 2010

Een nieuw optreden! Zaterdag 29 mei 2010, bruisend dierdonk. Het start om 16.00 uur, wij zijn als eerste aan de beurt. We zien jullie graag daar! (dierdonkpark, Helmond)

6 maart 2010

Er staat een nieuw optreden gepland op zondag 18 april 2010. Dit zal plaatsvinden in het muziekcafé (locatie) en start om 15.00 uur. De entree is gratis! We zien jullie graag daar!

 

17 maart 2010

Vandaag is het boek aangeboden aan de directeur van het Kunstkwartier. Hij geeft hierop, de komende tijd, nog reactie.

 

Natuurlijk kunnen jullie nog steeds je reactie posten op de site. Deze zijn altijd nog van harte welkom. Ook deze worden nog voorgelegd.

3 maart 2010

We hebben een vervolg op de actie voor Mieke. Wij gaan de lieve reacties aanbieden aan de directeur van het Kunstkwartier. Dit gaat in de komende twee weken gebeuren. Exacte datum zetten we hier komende week nog op. 17 maart 2010 wordt het boek aangeboden aan de directeur.

Wij willen alvast iedereen hartelijk bedanken voor de geweldige reacties en het steunen van de actie.

Dank jullie wel!!!

24 januari 2010

SOS MIEKE MOET BLIJVEN!!!!

Hoi iedereen.

Dit is een S.O.S. bericht. Mieke moet zomaar weg bij het Kunstkwartier. Wij willen hier een protest op maken. Help ons in de strijd ertegen en klik hier om mee te helpen.

Mieke is een hardwerkende vrouw bij het kunstkwartier (onze crew). Als je haar kent, ken je haar misschien wel van de bandrepetities in Plato(Lakei) en achter de receptie op het Kunstkwartier. Vast nog veel meer dingen. Nu heeft het Kunstkwartier haar al heel lang in onzekerheid laten zitten. Nu ze voor zichzelf op kwam werd ze zonder bericht en fatsoen ontslagen. Dankzij haar eigen oplettendheid weet ze dat en dat ze nog minder dan 3 maandjes bij ons kan zijn op het Kunstkwartier. Laat hier je reactie achter als je ook vindt dat Mieke moet blijven!

Alvast hartelijk bedankt!!

De teller staat op: 169

24 december 2009

Wij wensen iedereen heerlijke feestdagen toe! 

6 december 2009

Vanaf aankomende woensdag zitten wij voortaan in het Kunstkwartier. Jammer genoeg wilde het mangement van Lakei (Plato) ons er niet meer hebben. En ook om de vieze verflucht te ontsnappen.

Poppodium Plato, onze thuisbasis, heeft een nieuw mangement gekregen. Ook de naam is veranderd. Deze is geworden; Lakei.

Verder hebben we ook leuk nieuws. We gaan video opnamens maken van repetities etc. We gaan daar een mooie film van maken. Blijf het nieuws volgen voor verdere informatie die dit jaar nog komt.

27 september 2009

Het nieuwe seizoen gaat weer van start en we zijn al weer druk bezig met nieuwe nummer produceren. Aankomende woensdag voegt ook Willem zich weer bij ons. Voor het nieuwe jaar;

LETS ROCK!

18 juli 2009

De biografie van de band is bijgewerkt!

7 juni 2009

Wij willen iedereen bedanken die naar het optreden is komen kijken en luisteren! Bedankt.

5 mei 2009

Michiel Pesgens heeft de band verlaten. Maar we hebben goed nieuws. Bart Teeuwsen gaat hem vervangen.

Hij helpt ons uit de brand, want er staat een optreden gepland. Op zondag 7 juni in het muziekcafé te Helmond. Aanvang 14.00 uur. Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom.

20 februari 2009

We hebben goed en slecht nieuws te melden. Onze zogenaamde manager Donnie DuVall is gestopt. Met moeite en pijn. Gelukkig hebben we een vervanger voor hem. Willem Vonken. Uiteraard blijft Donnie ons nog wel op de achtergrond volgen.

Verder heeft onze drummer Michiel Pesgens een break aangekondigd. Hou de site in de gaten voor het vervolg...

23 april 2008

Ja hoor we hebben nieuws. We gaan vandaag voor het eerst de studio in om onze demo op te nemen. Het idee was om een aantal weken daar te vertoeven, om zo onze nummer in een goede geluidskwaliteit te hebben. We keep in touch.

Onderhandelingen voor optredens zijn nog steeds bezig. Hou het in de gaten!

23 februari 2008

Het is een tijd geleden, maar we hebben nieuws. Zachtjes aan zijn er onderhandelingen bezig voor mogelijke plekken om op te treden. We houden contact.

6 september 2007

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend dat ook wij weer begonnen zijn met geluid te produceren. Nu met wat veranderingen. Een nieuwe bassist Frank.

Verder gaat deze site vandaag de lucht in. De komende weken zal er hier steeds meer informatie en allerlei andere dingen verschijnen van ZoWhat.

Laatst aangepast op zondag, 13 juni 2021 17:06  

Wie is Online?

We hebben 7 gasten online