ZoWhat

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home

Nu Plato overgegaan is naar Lakei probeert kunstkwartier onze Mieke te ontslaan. Zij is echter onmisbaar voor de kunstkwartier bands. Daarom:

 MIEKE MOET BLIJVEN!!!

 Laat hier je reactie (max 2000 karakters) achter als je ook vindt dat Mieke moet blijven!!

 Op 17 maart 2010 is een petitie met de eerste 91 reacties aangeboden aan de directeur van het kunstkwartier

 

Joella Wijngaards: mieke moet blijven!!!

Waarom willen ze haar in godsnaam ontslaan?

mijn moeder zegt zelf ook dat ze goed werkt.

aangezien de reacties te zien wil iedereen dat ze blijft! en daarbij, ik zit hier anders een uur en kwartier  als enigste meisje.

mieke moe blijven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Joella

29. april 2010

Gast Anja: Mieke moet blijven!

Ook ik vind, dat ze moet blijven!!! Zonder Mieke geen toekomst voor de popbands! Ik denk dat Kunstkwartier door deze stap klanten gaat verliezen!

27. april 2010

Gast Antoine: Mieke moet blijven!

Mieke moet blijven!

26. april 2010

Randy: Mieke moet blijven!!!

Zo'n vakvrouw gooi je toch niet op straat?!! Ik vind het echt schandalig! Daarom stem ik ook op Mieke, want ik vind zeker dat ze moet blijven!!!

21. april 2010

Gast Saskia: Mieke moet blijven!

Ik kom zomaar voorbij en zie deze aktie op jullie site. Ik zou ik niet zijn, om deze aktie te ondersteunen. Mijn stem krijg je ook, er zijn al weer genoeg werklozen bijgekomen. Wie weet lukt het jou wel, om je baan te houden, d.m.v deze aktie. Vandaar ook mijn stem. Dus ik zeg: "MIEKE MOET BLIJVEN!''                                                     

Groeten,

Sas Smile

17. april 2010

Gast Carla: Mieke moet blijven!!!

Geen twijfel over mogelijk, ook ik vind, dat Mieke moet blijven!

16. april 2010

Annelies: Mieke moet blijven!

Ik vind dat Mieke moet blijven. Het is echt belachelijk voor woorden, dat zij op die manier aan de kant wordt gezet. Ik vind niet dat zij dit verdiend, iemand die altijd voor iedereen klaar staat. Dit is echt belachelijk! Zij verdiend veel beter! Dus Kunstkwartier doe er maar eens onderhand wat aan!

14. april 2010

Petra: Mieke moet blijven!

Mieke moet blijven! Wat een rare mensen die zo'n beslissing nemen. Ik snap er helemaal niets van.

11. april 2010

Gast : Mieke moet blijven

Mieke moet zeker blijven. Zonder Mieke zie ik geen toekomst voor de popbands!

09. april 2010

Arjan: Mieke moet blijven

Ik vind ook dat Mieke moet blijven, daar is geen discussie over mogelijk!

08. april 2010

Gast lissy: Mieke weg ?

Zal wel een grap wezen toch? Ze regelt met haar hele hart het beheer en alle voorkomende werkzaamheden mbt. orde en aansturen leerlingen ,ondersteuning leraren , plan van aanpak bij problemen die kunnen voorkomen ,veel meer dan alleen beheer !!!!Dit kun je niet maken naar haar toe.

07. april 2010

Gast Peter: Hoi hoi

Nu ik heb 2 berichten geschreven en ik kom maar niet erdoorheen , lange berichten over je meer dan beste inzet/prestatie daarom Mieke moet blijven

07. april 2010

Gast: Mieke moet blijven!

Wij willen niet gaan overdrijven, maar zeker is wel, dat onze Mieke moet blijven. En hoe we het ook draaien of keren, zij geeft ons allen de kans, om het goed te leren. Wij vragen onszelf steeds weer af, waarom onze Mieke gaan moet, dat is echt wel laf. Zij is degene die het ordelijk en draaiend houdt, maar schijnbaar laat het jullie gewoon koud. Wij zien de toekomst zeer somber in, zonder haar bijzijn, heeft het leren, niet veel zin. Op alles is Mieke voorbereid, maar niet op een komend afscheid. Met hart en ziel, heeft ze het allemaal voor elkaar gekregen, geloof ons maar gerust, want er is veel aan gelegen. Zoveel reacties, wil toch wel heel veel zeggen, we hoeven in feite niets meer uit te leggen. Wij met z’n allen willen, dat Mieke met ons door kan gaan, daar blijven wij allen op staan. Iemand zoals Mieke, is van alle markten thuis, maar jullie geven haar helemaal geen kans en sturen haar naar huis. Zowel voor Plato(Lakei) en het Kunstkwartier, ze houdt de boel draaiende en doet haar werk met veel plezier. Dit ontslag is totaal onterecht, kijk toch om je heen, zij is speciaal en aardig en lief voor iedereen. Jullie gaan als dit doorgaat, lelijk in de fout of nemen jullie onze reacties voor een korreltje zout? Geef Mieke de kans om haar talenten te laten zien, ze kan zoveel meer, wij kennen haar veel beter bovendien. Onze gezamenlijke reacties, maken heel wat los, doch? Zij verdiend de kans te krijgen, het is niet te laat, toch? Maar beslis toch eens eindelijk en geef ons haar weer terug, waarom moet dit zolang duren, het kan zeker heel vlug. Wie gooit een goeie talentvolle en sterke kracht, zomaar de straat op en niet zo zacht. Schaam jullie, de goede moeten eruit, ook weer in dit geval en wat niet veel doet, mag blijven, zijn ze nu allemaal mal? Mieke moet blijven, voor alle duidelijkheid, want het gaat zeker fout en dan komt de spijt. Na al die jaren, die ze heeft gegeven, om te maken wat het is, dat is niets overdreven.

07. april 2010

Gast Erica: Mieke moet blijven!

Wat een harde waarheid, wat hier geschreven wordt, maar het is wel de waarheid! Ik sta ook achter Mieke, zij moet absoluut blijven, anders gaat het er niet al te best uitzien voor de toekomst van KK en zeker niet voor de toekomst van de popschool!

06. april 2010

Gast Sander: Mieke moet blijven!

Ik ben het helemaal met Jacky eens, dus kk doe maar eens wat meer je best voor haar. Ik heb alle reacties gelezen, ik denk dat kk hierdoor echt wel klanten gaat verliezen. Denk er maar eens over na, voor een passende oplossing, voordat er heel veel leerlingen en mogelijk ook nog wel docenten gaan vertrekken. Het is denk ik, beter voor jullie, om haar op de een of andere manier in dienst te houden, ga dat maar eens na, of er die mogelijkheden bestaan, klop nog maar eens bij de gemeente aan, net zolang ze er doodziek van worden, dan geven ze wel toe!

06. april 2010

Gast Jacky: Mieke moet blijven!

De manier waarop kk haar behandeld(heeft), is ver beneden pijl. Zo ga je niet met je werkneemster om en wat een lullig verhaal dat ze opgeven, dat slaat helemaal nergens op. I.p.v. dat ze een goede oplossing gaan zoeken voor haar, doen ze juist het tegenovergestelde, de gemeente en Lakei de schuld geven, maar jullie zijn toch haar werkgever, gedraag je er ook dan naar en zorg dat er een juiste oplossing komt, want dit slaat werkelijk nergens op! dat bewijst eens temeer, dat kk totaal geen verstand van zaken heeft. Eerlijk gezegd, vind ik kk maar een flutfirma.

06. april 2010

Arnold: Mieke blijft! Volledig mee eens!

Daar ben ik het volledig mee eens! Het is gewoon schande hoe ze haar behandelen, ik heb er geen woorden voor. Alleen dat ze moet blijven en dat vind ik het meest belangrijke!

06. april 2010

Gast Henny: Mieke blijft, punt uit!

Kunstkwartier moet gaan kijken naar een passende oplossing voor haar, zodat ze haar werk kan blijven doen. Dus Kunstkwartier zorg er maar eens voor, i.p.v dat jullie alleen met je eigen dingen bezig zijn en haar verder laat vallen. Ik vind dit absoluut niet gepast, ze staat altijd voor jullie klaar, doen jullie dat ook maar eens voor haar! Daarom zeg ik ook: "Mieke moet blijven!"

05. april 2010

Ben: Mieke moet blijven

Juist ja, daar ben ik het helemaal mee eens!

04. april 2010

Jolanda: Mieke moet blijven

Mieke moet blijven, daar zal iedereen het over eens zijn, gezien de reacties.

04. april 2010

Allen geregistreerde gebruikers kunnen een bericht toevoegen. Logt u alstublieft in.

 


Wie is Online?

We hebben 6 gasten online